Gulvvarmetermostat

 

Hjælp til gulvvarmetermostat?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din boligs centralgulvvarme virker optimalt, er det en god ide at få det tjekket hos et professionelt firma. Måske er din gulvvarmetermostat defekt, eller måske forhindres varmen i at cirkulere ordentligt.

Hos Gazelle Electric har vi mere end 10 års erfaring inden for lokalisering og reparation af gulvvarmekabler. Til kortlægning af fejlkilden anvender vi termografisk udstyr, som med stor nøjagtighed lokaliserer fejlen. Når fejlkilden er fundet og udbedret, efterprøver vi naturligvis gulvvarmesystemet, før vi anser jobbet som fuldført. Se mere om fejlfinding her.

Har du derfor problemer med din gulvvarmetermostat, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi udskifter gulvvarmetermostater eller følere hvis nødvendigt - for eksempel med en Devireg. Læs mere om Devi gulvvarme-produkter her.

Defekt gulvvarme termostat - vi garanterer en effektiv fejlfinding

Manglende gulvvarme kan skyldes flere ting. F.eks. kan din gulvvarmetermostat være defekt. Er en gulvvarmetermostat trådløs, kan den have behov for nye batterier, da den ellers ikke kan kommunikere med kontrolenheden. Vi har også oplevet, at der er blevet byttet om på rumtermostater, og at termostater er blevet programmeret forkert. Ved at undersøge én gulvvarmetermostat ad gangen, vil vi kunne spore, hvortil varmen hører.

Efter sommerperioden vil der typisk være flere, som oplever problemer med deres gulvvarmetermostat. Det skyldes, at de fleste slukker for varmen og cirkulationspumpen om sommeren med den effekt, at nogle gulvvarmetermostater "sætter sig fast" i en lukket stilling, fordi sommervarmen har været for hård og vedvarende.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte Gazelle Electric. Du kan også læse om Devis produkter her - eller læse mere om el-gulvvarmeprodukter her.