Termografi – effektiv og præcis fejlfinding

 

Hos Gazelle Electric anvender vi bl.a. termografiudstyr, når vi skal lokalisere defekte gulvvarmekabler. Termografi bruges til sporing af det nøjagtige bestemmelsessted for fejlen, hvad enten det er defekte eller intakte gulvvarmeslanger og gulvvarmekabler.

En nøjagtig fejlfinding kræver dog mere end termografiudstyr. En endelig fejlfinding kræver diverse måleudstyr, et utal af målinger, masser af erfaring samt en god portion tålmodighed.

Hos Gazelle Electric har vi specialiseret os i effektiv sporing og reparation af gulvvarmekabler, og vi anvender udelukkende moderne termografi- og måleudstyr.

Hvad er termografi?

Termografi er en varmeteknisk undersøgelse af evt. et hus, varmeinstallationer, isolering, utætheder m.v. En termografisk undersøgelse viser temperaturforskelle - dvs. hvor der slipper varme ud eller kulde ind. Undersøgelsen foretages med et særligt termografikamera, som er temperaturfølsomt, og som kan registrere temperaturforskelle helt ned til 0,1 grad. Et termografikamera registrerer infrarøde tilbagestrålinger - se eksempler på termografibilleder i vores galleri.

For fejlfinding og lokalisering af gulvvarmekabler anvender vi bl.a. et termografikamera. Her vil proceduren som oftest være, at vi finder fejlen og blotlægger den, udbedrer skaden på gulvvarmekablet, evt. foretager yderligere fejlsøgninger og til sidst gennemtester kablet.

Vi reparerer el-gulvvarme af følgende fabrikater: Devi, Deviflex, Devimat, DTIP-10, DTIP-15, DTIF, Evers, Heatcom, Jo-El, Reychem, NKT, Nobiflex, m.fl.

Ombygning og renovering

Ved brug af termografi er det også muligt at lokalisere alle former for gulvvarme i forbindelse med ombygning eller f.eks. udskiftning af toilet. Her bestemmer vi nøjagtigt, hvor i gulvet der kan bores uden risiko for beskadigelse af eksisterende gulvvarme.

Er der fejl på din gulvvarme, eller har du behov for at få lokaliseret intakte varmekabler, er du derfor kommet til den rette. Vi finder varmekabler og varmeslanger præcist ved termografi.

Gazelle Electric kører over hele Danmark - men især på Sjælland og Lolland-Falster. Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker et uforpligtende tilbud - så kontakt os her.